התקנת פרקט אולי נשמעת כמו משהו לא מסובך, אבל קחו בחשבון כי כל שלב בהתקנה צריך להיעשות באופן מושלם, ולא אתם עלולים לסיים עם פרקט גבשושי, מנופח ועם רווחים בין הקורות. בדיוק בשל כך, יצרנו עבורכם את המדריך הבא להתקנת פאנל פרקט. מה נדרש על מנת לעשות את המשימה על הצד הטוב ביותר וכיצד תמצאו מתקין פרקטים מקצועי.
האביזרים הדרושים להתקנת פאנל פרקט
- פאנלים – הפאנלים הם אלה שיוצרים את החיבור בין הסיומת של רצפת הפרקט לקיר. העלות הממוצעת של הפאנלים הללו נעה בין 10 ל – 20 ש"ח למטר עבור פרקט למינציה ובין 20 ל- 25 ש"ח למטר עבור פרקט עץ.
- ספים – הספים הם למעשה קטע ההמשך של הפרקט, אשר נמצא מתחת לדלת. טווח המחירים לספים נע בין 25 ש"ח למטר עבור פרקט למינציה ועד 35 ש"ח למטר עבור פרקט עץ.
- ספוג בידוד – אתם ודאי מכירים את רעש החריקה הלא נעים של דריכה על פרקט. הרעש אולי יכול להזהיר אותנו מפני גנבים, אך רובנו נעדיף לא לשמוע כל צעד על רצפת הפרקטים שלנו. בדיוק בשביל זה הומצא ספוג הבידוד. עלותו הממוצעת עבור מטר רבוע עומדת על 40 – 45 ש"ח. לא נצטרך ספוג בידוד עבור פרקט מעץ מלא, אשר מותקן באון ישיר על גבי הרצפה.
במידה ותבחרו לעבוד עם חברתנו, אין צורך לשלם עבור האביזרים הללו מכיוון שעלות הציוד נכללת במחיר העבודה.
ממה מורכבת עלות ההתקנה?
התקנת פאנל פרקט כוללת שלושה אלמנטים מרכזיים:
- מחיר הובלת הפרקט– אם רכשתם את הפרקט ממי שמתקין לכם אותו.
- מחיר וכמות אביזרי ההתקנה הנדרשים – הפאנלים, הספים וספוג הבידוד, עליהם הרחבנו קודם.
- פינוי שאריות הפסולת- אנו נדאג לפנות את כל חתיכות הפרקט שנותרו בסיום העבודה בצורה מסודרת.
שירותים נוספים ותוספות בהתאם לצורך
יש שיטות התקנה שונות עבור סוגי פרקטים ולכל אחת מהשיטות מחיר שונה. כך לדוגמא, פרקט עץ יקר מעט יותר מפרקט למינציה ובהתאם לכך תהיה עלות התקנתו.
ברוב התקנות הפרקט הראשוניות, יש צורך בקיצור הדלתות ולעיתים יישור הרצפה. במידה ותצרכו ליישר את רצפת החדר ו/או לקצר את הדלתות, עדכנו אותנו מראש על כך. על מנת שנידע להיערך לכך מראש ונחסוך הפתעות בזמן ההתקנה.
אז במידה וגם אתם מעוניינים בשירותי התקנת פרקטים
צרו עימנו קשר דרך האתר או חייגו עכשיו לטלפון 055-925-0899
ונשמח לעזור גם לכם!