התקנת פרקט אולי נשמעת כמו פעולה לא מסובכת, בפועל צריך לקחת בחשבון כי כל שלב בהתקנה חייב להתבצע בדיוק מושלם, אחרת אתם עלולים למצוא את עצמכם עם פרקט גבשושי, מנופח ועם רווחים בין הקורות. לכן, הכנו לכם את המדריך השלם להתקנת פרקט מעץ מלא. מה צריך כדי לבצע את העבודה בהצלחה ואיך תבחרו מתקין פרקטים מקצועי.
האביזרים הנדרשים להתקנת פרקט מעץ מלא
- פאנלים – הפאנלים הם אלו שיוצרים את החיבור בין הסיומת של רצפת הפרקט לקיר. העלות הממוצעת של הפאנלים הללו היא בין 10 ל – 20 שקלים למטר עבור פרקט למינציה ובין 20 ל- 25 שקלים למטר עבור פרקט עץ.
- ספים – ספים הם בעצם קטע ההמשך של הפרקט, מתחת לדלת. טווח המחירים לספים הוא בין 25 שקלים למטר עבור פרקט למינציה ועד 35 שקלים למטר עבור פרקט עץ.
- ספוג בידוד – אתם בטח מכירים את רעש החריקה הידוע של דריכה על פרקט. הרעש יכול להעיר את פנינו מפני פורצים, אבל רובנו נעדיף לא לשמוע כל צעד וצעד על רצפת הפקרטים. בשביל זה הומצא ספוג הבידוד. עלות ממוצעת עבור מטר רבוע עומדת על 40 – 45 שקלים. אין צורך בספוג בידוד עבור פרקטים מעץ מלא, שמותקן ישירות על גבי הרצפה.
אם תבחרו לעבוד עם חברת המבריקים, לא תצטרכו לשלם עבור אביזרים אלה משום שעלות הציוד נכלל במחיר ההתקנה.
מה כוללת עלות ההתקנה?
התקנת פרקט מעץ מלא מורכבת משלושה גורמים עיקריים:
- עלות ההובלה של הפרקט– במידה ורכשתם את הפרקט ממי שמתקין לכם אותו.
- עלות וכמות אביזרי ההתקנה הנלווים – הפאנלים, ספוג הבידוד והספים, עליהם הרחבנו מוקדם יותר.
- איסוף שאריות הפסולת- חברתינו תדאג לפנות את כל חתיכות הפרקט אשר נותרו בסוף העבודה בצורה מסודרת.
שירותים נוספים ותוספות בהתאם לצורך
ישנן שיטות התקנה שונות עבור סוגים שונים של פרקטים ולכל אחת מהשיטות מחיר שונה. כך לדוגמה, פרקט עץ יקר יותר מפרקט למינציה וכך גם תהיה עלות התקנתו.
ברוב התקנות הפרקטים הראשוניות, יש צורך בקיצור הדלתות ולפעמים יישור הרצפה. במידה ותצרכו ליישר את רצפת החדר ו/או לקצר את הדלת, עדכנו אותנו מבעוד מועד. על מנת שניערך לכך מראש ונמנע הפתעות בזמן ההתקנה.
אז אם גם אתם צריכים להיעזר בשירותי התקנת פרקטים
צרו עימנו קשר באמצעות האתר או חייגו עכשיו לטלפון 055-925-0899
ונשמח לסייע גם לכם!